אף פעם לא גמרתי....

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/10/2021 | 15:36 | מאת: נעמולה

שלום אני בחורה בת 29, היו לי לא מעט פרטנרים בחיי וחלקם היו ממש ממש טובים, משחק מקדים מדהים וכו. לאחרונה חזרתי לקשר עם האקס היינו ביחד שנתיים ולא התראינו חצי שנה. כששכבנו הרגשתי מאד קרובה לגמור ועצרתי אותו ואז נזכרתי במבט לאחור שתמיד כשהייתי קרובה למרות שהיה לי מאד נעים עצרתי את האקט. אני לא מבינה למה, אני לא רוצה להמשיך לזייף גם כי לא נעים לי אבל גם כי אני חושבת שמגיע לי להנות עד הסוף מהסקס.למה זה קורה?

שלום רב גם בלי להבין את הסיבה את יכולה להחליט שאת לא עוצרת את עצמך אלא ממשיכה, תוך ריכוז בתחושות באיבר המין ובגוף, תוך תקשורת פתוחה עם בן הזוג והכוונה שלו לאיזה מגע את זקוקה באותו הרגע, להתרכז או בתחושות או בפנטזיה. הסיבןת יכולות להיות מגוונות - חשש מהתמסרות , חשש שבן הזוג יראה אותך במצב של אורגזמה, חשש מאיבוד שליטה, ועוד. מה קורה באוננות? את יכולה לפנות לבד או עם בן זוגך למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

12/10/2021 | 04:20 | מאת: נעמולה

אני לא מאוננת

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים