מה הכוונה בחורה שיודעת לעשות מין אוראלי לגבר ?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/09/2021 | 12:58 | מאת: אלה

אני בת 21 וכשניסיתי להכיר חברה לאח שלי הקטן אז ביקשתי ממישהו שהוא יעזור לי למצוא לו חברה, אז הוא אמר לי " בואי קודם נראה שאת יודעת למצוץ ", אז זה נראה לי תמוה שהוא חושב שיש בחורות שיודעות לעשות מין אוראלי ויש שלא. איך אני יודעת אם אני טובה במין אוראלי או לא ? ואם אני צריכה להשתפר ? ואם אני צריכה להשתפר אז איך משתפרים ? אני רוצה לפנק את בן הזוג שלי בתחום הזה.

כשתכירוהבן כשתכירו את בן הזוג הנכון ותרגישי איתו בטחון קרבה ואינטימיות תוכלי ללמוד ממנו איך לגרום לו הנאהולא בסקס אקראי עם בן אדם שרוצה לנצל אותך מינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים