נטילת גלולות וחוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/09/2021 | 18:17 | מאת: עדי

היי אני בת 20, שנה עם חבר שלי כשהייתי בת 17 הייתי נוטלת גלולות יאז רגילות ולא זכור לי בעיה בתפקוד המיני.. כיום בגלל שאני חיילת דחפו לי גלולות יאז פלוס כי הם היחידות שנמצאות בסל הצבאי. אני לוקחת אותם בערך כבר כשבעה חודשים ומאז שהתחלתי לקחת אותם אני מוצאת יותר חוסר לקיים יחסי מין , יבשות, חוסר חשק, והרבה פעמים הוא צריך לשכנע אותי מס פעמים לשכב עד שאני בכלל מסכימה ומנסה רציתי לדעת האם יש קשר לגלולות והאם באמת כדאי ללכת לייעוץ להחליף אותם? והאם בכלל יש הבדל בין שני סוגי הגלולות האלה כי הבנתי שלא כל כך

יאז פלוס ויאז אינן שונות מבחינת ההורמונים שבהן ההבדל היחידי זה תוספת של חומצה פולית אבל כדאי לפנות לרופא גינקולוג כדי לודא שאין בעיה מקומית ואז לסקסולוג במידה והכל תקין

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים