ביוץ? והאם זה תקין...

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/08/2021 | 14:54 | מאת: יעל

שלום ד"ר, קרה לי בעברולמען האמת זה מתחיל להיות בתדירות יותר גבוהה. שבוע אחרי דימום וויסתי. מתחיל כאב במותן רק בצד אחד ואם התופעה מתרחשת זה תמיד אותו צד צד מותן ימין מקדימה. כמו כן יש הפרשה שקופה. האם זה ביוץ ומדובר בכאבי ביוץ? ואם כן אז למה כך פתאום וממה זה נגרם? הדבר הנוסף שזה מלווה בהפרשה דמית וזה מה שמלחיץ אותי. מעבר חאי נעימות של הכאב. רק רציתי לדעת אם זה נורמלי?

בהחלט נשמע כמו ביוץ יכול להיות דימום קל גם בזמן הביוץ. ביוץ קורה כשבועיים לפני המחזור הבא אם הכאבים שלך קורים בעיתוי הזה הדבר מרמז על ביוץ. בכל מקרה אם יש חשש כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים ואולטראסאונד גינקולוגי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים