כאבים בבטן לאחר חדירה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/07/2021 | 04:23 | מאת: ח

שלום, אני בת 21 והתחלתי לשכב עם הבן זוג שלי לפני שבועיים בפעם הראשונה. בכל פעם שהוא מגיע הכי עמוק זה כואב לי באיזור הרחם, ואחרי זה עובר לאיזור הטבור לכל הרוחב. למה זה קורה?

דבר ראשון עשי בדיקה גינקולוגית ובדיקתאולטראסאונד לשלול בעיה רפואית סביר להניח שהכל יהיה תקין ואז פשוט צריך למצלחוא תנוחות שבהן החדירה תהיה פחו ת עמוקה

31/07/2021 | 16:11 | מאת: ח

תודה על התשובה! ז״א זה סיטואציה שיכולה לקרות בפעמים הראשונות?

יכול לקרות מידי פעם תלוי בעומק החדירה לאו דווקא קשור לפעמים ראשונות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים