לא מרגישה כלום בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

11/07/2021 | 12:34 | מאת: שקד

אני וחבר שלי שוכבים כבר כמה חודשים והוא הראשון שלי אבל הבעיה שאני לא מרגישה כלום בזמן קיום היחסים. כלומר אני מרגישה את החדירה ושהוא בתוך אבל חוץ מזה כלום אבל אני כן לפני מרגישה מחורמנת וזה אבל בזמן החדירה זה נעלם. אני חושבת שאולי רק בפעם הראשונה שעשינו את זה הרגשתי משהו.

שלום לך החיכוך באיזור הפנימי של הנרתיק כשלעצמו לא בהכרח מגרה כשלעצמו. יש הבדל בהנאה מהחיכוך בזמן יחסי מין עם חדירה בין גברים לנשים. נשים רבות נהנות מהחיכוך כשהן מגיעות לחדירה מגורות מגרוי חיצוני והתעלסות, שומרות על ריכוז בזמן תנועות החדירה, ונהנות גם מהקרבה הרגשית שכרוכה בזה. רוב הנשים לא מגיעות לאורגזמה בדרך כלל בזמן חדירה

18/06/2022 | 12:48 | מאת: ירון

חברה שלי ואני קיימנו סקס מספר פעמים (אחרי הרבה נסיונות בהם לא הצלחתי להכניס וכאב לה) לשנינו זה הפעם הראשונה, היא אומרת שבחדירה היא לא מרגישה כלום חוץ מרוצי נכנס ויוצא ותחושת פיפי שנרגעת לאורך הזמן, כשאני יורד לה או מביא לה ביד היא כן מרגישה ונהנית. מה לעשות?

גרוי חיצוני בעיקר מהדגדגן ומהתעלסות בכל הגוף כולל נשיקות. רוב הנשים גומרות מגרוי הדגדגן

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים