יחסי מין-אי משיכה פתאומית לאיבר מין זכרי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/06/2021 | 23:53 | מאת: אלה

אני נמצאת בזוגיות כבר 9 שנים, אני בת 25. והיחסים שלנו בסדר גמור.. בזמן האחרון אני לא נמשכת לאיבר המין שלו. משהו באיבר שלו מגעיל אותי ומרתיע אותי.. והבן זוג שלי נראה טוב והכל. אני לא יודעת מאיפה זה פתאום מגיע אצלי.. לעתים אני מרגישה שיחסי המין שלנו קצת סוערים מדי ואני מאוד מובלת והוא השולט. ומשהו בזה כאילו שקצת מגעיל אותי יכול להיות שזה קשור. אבל זה ממש נהיה רציני. אני מסתכלת אפילו על תמונות של איברי מין זכריים אחרים כדי לראות מה קורה לי ושוב- אני נגעלת.. לא יודעת מאיפה זה מגיע אחרי תשע שנים. אשמח בבקשה לתשובה רצינית תודה רבה מראש

קשה לתת תשובה על סמך כמה משפטים שכתבת אבל מה שבולט לי שכתבת שאת סובלת ביחסי מין והוא שולט, ולדעתי זה בסיס הבעיה ועל כן מציעה לך לפנות לטיפול מיני זלבד ואיתו כדי לבדיק מה הבעיה, לשנות את יחסי המין שלכם שיהיו לשביעות רצונך גם כן יש מרפאות לטיפול מיני כמעט בכל בית חולים גדול ויש רשימת מטפלים מיניים באתר של האגודה לטיפול מיני

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים