מחסומים חוסר ביטחון

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/06/2021 | 10:16 | מאת: ghost2911

אני ואשתי נשואים 8 שנים 2ילדים ובהורות ובגידול של הילדים הכל טוב לפני שהתחתנו אהבנו להסתמם הרבה בסופי שבוע קוקאין ואקסטזי והסקס היה פרוע ופתוח אין לי היום בעיה עם התדירות אלה עם אופי הסקס יש לאשתי המון מחסומים כגון בלי סקס אורלי או משחק מקדים היא רוצה רק את החדירה והיא מגיעה לאורגזמה ואני לעומת זאת רוצה יותר סקס פתוח באור ולא בחושך משחק מקדים סקס אורלי אנלי מדי פעם ואני לא מרגיש צורך בסמים או כל דבר אחר כדי להיפתח ואם לצורך העניין היא תיקח כמה פסים של קוק היא שוב תהיה משוחררת ופתוחה .לאיזה טיפול או גורם מקצועי אני צריך בשבילה יש לה גם דימוי עצמי מאוד נמוך לא משנה כמה אני מחמיא לה ומפרגן לה זה בעיה אצלה שאני לא מצליח לאבחן

מציעה לאשתך לפנות לטיפול מיני ישפרטים של מטפלים מיניים באתר של האגודה לטיפול מיני www.itam.org.il ויש בחלק מבתי החולים מרפאות סקסולוגיות שהם במחירים מסובסדים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים