קרע/ חתך לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/05/2021 | 19:47 | מאת: חיילת

אני בת 19, נוטלת גלולות ויש לי בן זוג קבוע, אובחנתי עם וגיניזמוס ולאחר טיפול רגשי ופזיוטרפיה הצלחנו לקיים חדירה, משתמשים בשמן שקדים באופן קבוע. אחרי שכבר הייתי בטוחה שסיימתי עם זה בחודשיים האחרונים התחיל לי דימום חיצוני מהחלק התחתון של פתח הנרתיק )לכיוון פי הטבעת( בכל פעם שיש חדירה, כמו מין קרע כזה שנפתח ונרפא לאחר יומיים, אני חיילת ואין באפשרותי להגיע לרופאים מומחים, אשמח לחוות דעת האם זה קשור לוגיניזמוס או לדבר אחר

קרע חוןזר יכול לקרותצ בגלל שעדיין את מכווצת מעט או שבגלל הגלולות יש הדדקות של העור ולכן יש קרעים. נסי לעשות עסוי עם שמנים כל יום בפתח בחלק התחתון עם מתיחות ואם יש לך מרחיבים עבדי איתם גם אם זה לא יעזור כדאי לפנות לרופא נשים מומחה למחלות עריה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים