קושי בבדיקה אצל רופא נשים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/05/2021 | 14:50 | מאת: עינת

שלום, יש לי שחלות פוליציטיות וכניראה אצטרך להיכנס להריון על ידי הפרייה לא טבעית. אני מקיימת יחסי מין אבל לא תמיד עד הסוף היות וכואב לי. הבעייה שאיני יכולה להיבדק אצל רופא נשים כלל ולכן רופא פריון עדיין לא רוצה לטפל בי. אמר לי ללכת לסקסולוגית כדי שאטופל ושתהייה לי יכולת להיבדק אצל רופא. שאלתי האם זה אכן יכול לעזור לי? אני חסרת אונים ומאד רןצה להיכנס להריון תודה.

דבר ראשון את צריכה להבדק אצל רופא גינקולוג סקסולוג כדי לאבחן ממה נובעים הכאבים ולקבל המלצות להמשך טיפול בין שאר הטיפולים גם טיפול סקוסלוגי והתמודדות עם הכאב יכול לעזור. בדרךכלל הטיפול הוא רב תחומי וכולל סקסולוג פיזיותרפיה של רצפת אגן, ורופא גינקולוג סקסולוג התוצאות טובות מאוד

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים