ריח רע מהנרתיק בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/05/2021 | 19:58 | מאת: ליאור

קיימתי יחסי מין עם בן זוגי מיזה חצי שנה ובמהלך הסקס יצא ריח לא טוב מהנרתיק שלי , גם יום אחרי , האם זה מעיד על מחלת מין אני דואגת נורא והתור לרופא נשים רק בעוד שבוע , אני מאוד נקייה ושומרת על עצמי למה זה לדעתך? בנוסף קניתי תכשיר ללא מרשם לטיפול בפטריה ודלקת, למריחה 10 ימים

ריח רע אחרי יחסי מין יכול להיות כתוצאה מהתרבות של חיידקים בנרתיק שנקראים גרדנרלה. הטיפול הוא אנטיביוטי לנרתיק זה אינו זהום של מחלת מין ואין מה לדאוג. מה שקנית למריחה בודאי לא ישפיע על תוכן החיידקים בנרתיק

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים