בעיות במיניות עם בעלי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/03/2021 | 11:49 | מאת: דד

הי, אני נשואה 11 שנה עם 3 ילידם. אני ובעלי יחד כ 18 שנה. בעלי טוען שהוא לא מסופק במיטה איתי. לא כיף לו והוא לא מוכן לשכב איתי כבר חודשים. אני פחות מינית ממנו. הוא יותר מפנק ואקטיבי ממני במיטה. אני לא מצליחה לגמור ללא עזרה של ויברטור כלומר רק מחדירה. אני לא מצליחה גם להנות כאשר הוא נוגע בי למטה עם האצבעות אבל כאשר אני מאוננת זה כיף.. זה מוזר לי מה ההבדל? אני לא מצליחה להביא אותנו למקום שבו הוא מסופק.. אני חייבת לציין שאת התנהלות הבית הילדים הכל בסדר מלבד העובדה שהמצב משפיע והוא זורק לי הערות מעליבות , אני לא מצליחה לקרב אותו אלי וככה זה מעגל כזה . האם לגבי נושא המיניות יש לי דרך לראות דברים אחרת?

שלום לך אני ממליצה לך לפנות עם בעלך לטיפול מיני זוגי משולב אצל מטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם, אתר של מטפלים מיניים מוסמכים. מה דעתך למה את לא מדריכה את בעלך לענג אותך בגרוי הדגדגן בדומה לדרך שאת מענגת את עצמך באוננות? האם יש ביניכם תקשורת מינית פתוחה? למה בעלך מתכוון כשהוא אומר שהוא לא מסופק? בטיפול יעשו אבחון מקיף מיני אישי וזוגי ולפי זה יקבע כוון הטיפול

קשה לתת טיפים בפורום. מציעה לכם לפנות לטיפול מיני זוגי כדי לשדרג את חיי המין שלכם. ברור שבאוננות כשאת מכירה את הגוף שלך הרבה יותר קל לך להגיע לאורגזמה . בטיפול אפשר יהיה ללמד אותכם תקשורת מינית טובה כדי לפשר את ההנאה שלך מחיי המין יש מרפאות סקסולוגיות כמעט בכל בית חולים ציבורי ויש מטפלים פרטיים באתר של האגודה לטיפול מיני

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים