יחסי מין מערכת יחסים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/02/2021 | 00:45 | מאת: יחסי מין מערכת יחסים

שלום אני והבן זוג שלי (25) במערכת יחסים מאושרת כשנה, מההתחלה הסקס שלנו היה מאוד טוב ובחודש האחרון אני מרגישה יותר סגורה ופחות נהנית מהאקט.. אני מרגישה שקשה לנו להתחיל את האקט בצורה שהיא מושכת, אנחנו כן נוגעים אחד בשני אבל עדיין לא מעורר בי הרגשה חזקה כמו בעבר.. האם יש לך עצה כלשהי לתת לי ? תודה רבה

שלום לך אולי מה שאת מתארת קשור במשהו שאת עוברת עם עצמך, או משהו שקורה בזוגיות- למשל כעס לא מדובר. כמעט כל תחום מתחום חיינו יכול להשפיע על החשק וההנאה. תנסי לחשוב מה קרה בחודש האחרון. האם התקשורת הזוגית והמינית ביניכם פתוחה? אם זה לא מסתדר תפנו ליעוץ למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים