טעם מר בפטמות בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/01/2021 | 23:30 | מאת: אור

יש לי טעם מר בפטמות אני יודעת כי בן זוגי אמר לי וגם הרגשתי אחרי שהוא נישק אותי זה נורא. מצאתי שבעבר מישהי שאלה אותך והפנת אותה לכירורג לשלול ציסטה וזה מה שעשיתי וזה תקין. אני מאוד אשמח לעזרתך כי אף רופא לא מבין על מה מדובר ואני לא רוצה לחיות עם זה אשמח באמת לעזרה אוליי אם את לא שמעת אם תוכלי לקבל עוד חוות דעת ולעזור לי בבקשה עזרה...מבינה שזה לא נפוץ אבל מבדיקה בגוגל קרה לכמה וכמה...לא מצאתי תשובות

לא יודעת למה יש טעם מר לפטמות לדעתי קשור להפרשה כל שהיא מהפטמה עשי בדיקות דם הורמונליות כולל הורמון החלב פרולקטין

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים