הי בנות אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/01/2021 | 14:29 | מאת: אנה

שלום :) שמי אנה בת 26 . ברקע יש לי חרדות דיכאון ובורדרליין אך זה לא אומר שאני לא צריכה להמשיך את החיים ולנסות לחיות אותם הסיפור הוא כזה אני לא פעילה מינית רבה זמן. פינטזתי במשך השנים רבות על הפעם הראשונה שלי. היא היתה עם אדם שדיברתי איתו במשך כמה זמן ונוצר חיבור רגשי. הפעם הראשונה שלי היתה ממש כיפית והיא לא כאבה לי. לא ירד לי דם לא בסקס ולא אחרי זה, אני לא יודעת למה כי היתי בתולה ועשינו חדירה מלאה. אחרי זה ביתי בהתנזרות של כמה שנים, בפעם השניה זה היה עם מישהו שקצת פחות הכרתי, הרגשתי בסקס שהבן אדם נכנס למקום הלא נכון! למרות שהוא כן, זה היה מין כאב ולחץ כזה כאילו נכנסים לל לשופכה או אנאלי ולא למקום כיפי שרוצה לקבל את זה. אני רואה בסרטים כל הזמן איך זה נכנס לאיבר המין חלק וכיף וזה בכלל לא אצלי. ואז הגיע הבחור השלישי ואילו בכלל שרף לי בכניסה, גם אותו כאב, פתאום גם לא נהנית..אבל השיא היה אתמול , שהיתי עם בחור וכל כניסה שרף לי, כאב לי, היתי מאוד פתוחה מינית ודמיינתי איך זה נכנס חלק, אבל לא. זה פשוט מרגיש לי שזה לא נכנס לחור הנכון למרות שזה כן. זה שורף. זה לא כיף. אני רוצה לבכות. אני מאלה שמאוד רוצות סקס ומיניות ואני כל פעם אומרת טוב זה לא ישרוף , טוב סוף סוף אני אבנה כמו הפעם הראשונה, וזה לא שעברתי איזה טראומה או משהו, אנחנו עושים את זה גם בחושך מה שעוזר לי אפילו יותר , **אני עושה משחק מקדים שכחתי לציין כל פעם עד שאני רטובה*** אני לא יודעת מה הבעיה שלי...לא באלי יותר לקיים יחסים. מה שכן כשאני מאוננת בצורה חיצונית אני מגיעה לאורגזמות מדהימות. למה זה יכול להיות קשור?? אולי יש קשר בין זה ש3 הפרטרנרים האחרונים שלי לא היו איתי בקשר ארוך כמו הראשון? אתן חושבות אולי שאני אצליח לחזור להנות מתישהו כמו הפעם הראשונה ולמה מאז זה הדרדר? האם חיי המין שלי נהרסו לתמיד? אני אשמח לתשובות של כמה מהמנהלות כאן, תודה לכן...

27/01/2021 | 14:36 | מאת: שכחתי לציין

שברגע יש לי שחלות פוליציסטיות, לא קיבלתי מחזור מאז חודש יוני או מאי...וכמובן שכל פעם שחזרתי הביתה מסקס כאב ושרף לי בפיפי..לא יודעת למה.

28/01/2021 | 00:42 | מאת: אנה

לפני שאתם עונות, אהיה גלויה אומר שאם אני מנסה להכניס משהו בקוטר של זרת לאיבר המין, לא שורף לי וגם לא כואב. אני מרגישה אישית, שהכאב הוא בדפנות של הפות, כאילו לא ניתן לגעת שם בלי שיכאב, יש שם רגישות גבוהה מאוד. אני לא מבינה בעצמי מה הולך כאן.

הי אנה קשה לתת לך אבחנה ללא בדידקה שלך ולכן כדאי שתפני לגינקולוג סקסולוג להערכה מה הבעיה. יכול להיות מחלת עור היוצרת הצרות במפתח, רגישות יתר עצבית מה שנקרא וסטיבוליטיס, תגובת כווץ של שרירי רצפת אגן ועוד כמובן שהבעיה ניתנת לפתרון ואין שום סיבה שתמשיכי לסבול ולהתנזר ממין

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים