דימום אחר הפסקה של שנתיים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

11/01/2021 | 14:42 | מאת: ל.ל

שלום אני בת חמישים והמחזור הפסיק אצל באפריל 2018 שבוע שעבר התחיל לי דימום ממש כמו מחזר שאורכו היה שבוע.הפסיק אחרי שבוע וחזר ליום אחד שלושה ימים אחרי רק בניגוב בעת יציאה חשירותים ופסק. עשיתי בדיקת אולטראסאנד ויגינלית אצל רופאת נשים והתשובה הייתה: TVS_ רח8 במראה תקין..רירית סדירה...התעבות קלה ליד הפונדוס ך_0.7 ס"מ. שחלות ללא ממצא חריג...ללא נוזל חופשי באגן. מה זאת אומרת??? היא הפנתה אותי להיסטרוסקופיה...ואחת.הסיבות כי אני מאוד חרדתית לבדיקות ויגינליות ולא הצילחה לבצע בדיקות אחרות. אני מאוד דואגת.

צודקת רופאת הנשים שלך שהפנתה אותך להיסטרוסקופיה צריך להסתכל וראות מה קורה ברחם. לא נראה לי שיש לך מה לחשוש אבל בהחלט כדאי להמשיך לברר

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים