מהו הטיפול המתאים ביותר ?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

11/01/2021 | 10:24 | מאת: דבורה

שלום אני ובעלי נשואים 6 שנים מתחילת הנישואין סבלתי מכאב בזמן היחסים,מה שנראה כווגיניזמוס בהמשך, היות והייתי מקיימת יחסים מתוך ריצוי, התפתחה, ככל הנראה טראומה סביב כל הקטע של קיום יחסים, כולל כל המגע המקדים, על אף שהוא כן נעים אני חווה התנתקויות פתאומיות, ובאופן כללי לחוצה ומתוחה מאוד לפני קיום יחסים ובמהלכם שאלתי היא, מהו הטיפול המתאים ביותר, איזה איש מקצוע לחפש? מטפל בטראומות? מטפל מיני? סקסולוגית דווקא? האם, לצורך העניין, מטפל זוגי (מומלץ) שאומר שהוא יכול לעזור לנו גם בנושא של קיום יחסים, אכן יכול לעזור? אשמח לתשובה ברורה ומפורטת ככל שניתן

הטיפול המתאים ביותר זה סקסולוג/ית המומחה גם בטיפול זוגי רשימת מטפלים באתר של האגודה לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים