פצע חוזר בכניסה לנרתיק

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

11/10/2020 | 03:24 | מאת: קורין

כבר כחצי שנה אני סובלת מכאב בקיום יחסי מין. תמיד באותו מקום בדיוק (ממש בכניסה בצד שמאל), ככל שתכיפות יחסי המין עולה כך הכאב גדל. אני עם בן זוגי כשנה ביחד ומעולם לא סבלתי מבעיה כזו בעבר. רופא נשים שביקרתי אצלו אמר שאין לי כלום ונתן לי משחה. אני נוטלת גלולות מינס. 2 שאלות: בן זוגי אומר שכנראה שמדובר בפצע שמעולם לא נתנו לו סיכוי להחלים (טוען שהוא מרגיש ממש את הגלד) ושעלינו לתת לו להחלים ולהשתמש מעכשיו והלאה בחומרי סיכה, האם סביר להניח שזה המצב? האם מעבר להתקן תוך רחמי הורמונלי ישפר את המצב? תודה!

11/10/2020 | 09:07 | מאת: א

היי יקירה. את חייבת להיבדק, אין שום סיבה שתסבלי ומעבר לזה שזה מצריך בירור. את יכולה לגשת שוב לרופא או רופא אחר. אל תזניחי. בריאות

צודק בן זיוגך כשאומר שצריך לתת זמן להבראה של הפצע אם זה אכן פצע בכל מקרה פני לרופא נשים מומחה לכאבים בקיום יחסי מין ופני לבדיקה מקצועית של נושא הכאב הסיבות לכאבים רבות. גלולות עם מינון נמוך יכולות לגרום ליובש בכניסה לנרתיק ולכן לכאבים ואכן יש מקום להוסיף חומר סכוך או אפילו שמן שקדים או קוקוס לפני החדירה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים