תנודות קיצוניות בחשק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/05/2020 | 23:31 | מאת: אלמוני

ברצוני לשאול אשתי נהנית ממין בצורה מקומית. זאת אומרת היא נהנית. אבל לא ברמה כזו שהיא תיזום בערך פעם בשנה היא נתקפת בחשק בלתי פוסק לכמה שבועות (בדרך כלל בסוף החורף) שבהם היא לא יודעת שובעה ואחרי זה זה נעלם כמו שזה בא יש לזה הסבר?

שלום לך מה אופי הקשר הזוגי ביניכם? האם יש לכם קרבה פיזית בלי קשר לסקס? מה קורה כשאתה יוזם? התופעה שאתה מתאר יכולה להיות על רקע אישי או זוגי, ויתכן שאשתך תתאר את התופעה בצורה קצת שונה. אני מציעה שתפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון וטיפול.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים