צריבה בנרתיק

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/02/2020 | 06:02 | מאת: סיגלית

בת 70, בריאה. כבר כמה שנים אני סובלת מצריבה בנרתיק, בשנה האחרונה אני לא יכולה לקיים יחסי מין בגלל זה. הייתי מספר פעמים אצל רופא נשים, בדקו והמליצו על כל מיני משחות, לקיחת וגיפם שאני לוקחת עד היום פעמיים בשבוע, רופא אחד גם נתן לי אנטיבוטיקה, אבל כלום לא עוזר. לכן הפסקנו לקיים יחסים למרות שזה מאוד חסר לנו. מה ניתן לעשות??

קשה לענות ללא בדיקה שלך, יכול להיות שהוגיפם במינון של פעמיים בשבוע לא מספיק. כדאי לפנות לרופא נשים שמומחה לכאבים ביחסי מין בינתיים הוסיפי מריחה של שמן שקדים בפעמיים ביום בפתצח הנרתיק

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים