אין לי חשק מיני , חסומה רגשית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/02/2020 | 23:42 | מאת: אמה

היי, בעבר סבלתי מקהות רגשית ופוסט טראומה, הלכתי לטפל בזה וזה אכן התעדן. הבעיה היא שעוד לא בדיוק למדתי איך להתמודד עם כל הרגשות שפתאום התחלתי להרגיש, הייתי שוכבת כמעט כל יום עם פרטנר אחר, לא היה רגש מעורב, אבל הם מילאו לי חלל כלשהו. ואז הכרתי את בן זוגי והוא הבן אדם הראשון שגרם לי להרגיש שלמה. הוא ממלא לי את המקום של הרגש ואף פעם לא חשבתי שאצליח לאהוב מישהו כמו שאני אוהבת אותו. הבעיה היא, שכל הרגש הזה מבלבל אותי ואני מוצאת את עצמי במצבים שאין לי חשק למין, לא בגללו, כי גם לאונן אין לי חשק, וקשה לי לראות אותו סובל. אני חייבת עזרה בלהתגבר על הבעיה הזאת. אמה

קשה לפתור בעיה דרך האינטרנט שמחה שמצאת את בן הזוג האחד והיחיד. הרבה פעמים דוקא כשהרגש מציף ההגקנות מתעוררות ומתבטאות בחוסר חשק מיני מציעה לך לפנות לטיפול מיני. יש מרפאות סקסולוגיות בהרבה בתי חולים ויש רשימת מטפלים מיניים באתר של האגודה לטיפול מיני. בהצלחה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים