שפתיים חיצוניות גדולות וארוכות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/01/2020 | 13:55 | מאת: מרינה

ניסיתי לקיים יחסי מין (פעם ראשונה) עם החבר ופשוט הדבר לא צלח. החבר שהוא עם ניסיון קודם טוען שהשפתיים החיצוניות שלי מאוד גדולות וארוכות שהם נכנסות עם האיבר מין שלו לפות. כך שצריך בידיים להוזיז אותם לצדדים. פשוט זה מקשה מאוד. מה ניתן לעשות ללא ניתוח שאני פוחדת לעשות.

כדאי לפנות לרופא נשים להתיעץ איתו. אין דרך לטפל בשפתיים ארוכות ללא ניתוח. אבל ברב הנשים השפתיים לא אמורות להפריע לקיום יחסי מין גם אם הן ארוכות

שלום רב בהמשך לתשובה של ד״ר אברמוב את יכולה להתקשר ל ״ דלת פתוחה״ ללא תשלום ולהתיעץ על כל מה שקשור לקיום יחסי מין לראשונה טלפון 03-5101511-2

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים