רטיבות במצבים ללא גירוי מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/12/2019 | 13:25 | מאת: גילי

שלום, שאלה מוזרה- מבחינה מינית- שיש גירוי יש רטיבות. עכשיו, לפעמים קורה לי בזמן שיחות רגשיות (לא מיניות) בזמן טיפול פסיכולוגי, לא רק אצל מטפל ספציפי, אלא לאורך מס' שנים עם כמה מטפלים, כך שזה לא עם אדם מסויים. אם המפגש עם חוויה רגשית מאד עוצמתית או שיח בנושא מביך (לא רק מיניות).. שלאחר המפגש אני רואה שיש רטיבות. אבל הרטיבות לא מינית, אין שום גירוי או רצון לאקט מיני וזה בכלל לא במחשבה. נראה לי שזה יותר כמו התרגשות רגשית עמוקה, כאשר יש שיח או חוויה בטיפול שהמטפלת כמו אם ואני ילדה. משהו כזה, מקווה שזה איכשהו מובן... חשוב לי להדגיש שאין שום עניין של גירוי או דחף מיני כמו ביחסים זוגיים אלא להיפך. אני סטרייטית. וזה קרה גם עם הפסיכולוג בעבר וגם עם הפסיכולוגית.

07/12/2019 | 13:26 | מאת: גילי

מוסיפה, שבגלל שזה מוזר אני מנסה להבין... ניסיתי לבדוק ולקרוא ולא מצאתי משהו שקשור... אשמח לקבל כיוון לדבר... תודה רבה.

לא מכירה תופעה כזו שלא קשורה לגירוי מיני בכל מקרה זה כמובן שלא מתנגש עם הרצון ויכולת לשלך להרות

בהמשך לתשובתה של ד״ר אברמוב, מה בעצם מטריד אותך? גם מצבים רגשיים עמוקים יכולים להיות מלווים בריגוש מיני, זה לא אומר שאת צריכה לפעול בנושא. ריגוש מיני יכול להיות במצבים מאוד מגוונים.

11/12/2019 | 13:24 | מאת: גילי

הי, לא חושבת שזה מטריד אותי... פשוט מנסה להבין למה זה קורה... חשבתי שזה מוזר שזו תגובה למצבים רגשיים כאלו.. תודה על התשובות.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים