לתשובתך מרים..דחיה ממין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/11/2019 | 15:49 | מאת: משונה

היי, בגדול אני לא עם הפרעות סדר וניקיון. כן גדלתי בבית שלכל אחד יש את החפצים שלו נניח לא מחליפים בגדים נעליים. אמא שלי לא סבלה שחברה לובשת בגד שלי ולא הרשתה. גם בבית כולם לבושים אין דבר כזה שמסתובבים עם תחתונים או בלי חולצה אחד מול השני ( אני מדברת על גברים). מה שכן.. יש לי אח שנמצא במוסד, בעל צרכים מיוחדים. כאמור המוסדות הללו נמצאים בבתי חולים ויש שם גם מחלקות עםאוכלוסיה בוגרת. וכ יצא לי לראות אברי מין של בוגרים כי לפעמים הם לא מקפידים. זה היה שהייתי קטנה. דבר נוסף.. קצת מביך, פעם כשחזרתי מבי"ס הייתי בחטיבת ביניים. מצאתי קלטת וידאו במזנון.. ומסתבר שזה היה פורנו וזה היה מזעזע היההרבה אוראלי. בתור ילדה קטנה שמלמדים אותו על דברים שהם מלכלכים כמו לשטוף ידיים אחרי שירותים וכו'. זה גם גרם לי לחשוב על אבא שלי בצורה שונה.. נשיקות זה מגעיל אותי באופן כללי לא אוהבת שבבית נוגעים בי. אז לא נוגעים. אני חושבת שהרבה דברים יכולים להיות מגעילים שאת לא ממש מכירה מישהו ולצורך העניין רוב הבחורים מנסים נשיקות וזה מגעיל

תשובתך מראה על מודעות עצמית ופתיחות, מוכנות לנסות להתמודד עם הקשיים בתחום הזה. כל זה מאוד יתרום לך ליכולתך להיעזר בטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים