זוגיות ורמאות משני הצדדים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/10/2019 | 22:35 | מאת: לא לחוצה

שלום רב למומחיות. אודה מאוד לעזרתכן. אני בחורה בת 38 וגמלה בי ההחלטה לחיות לבד בלי זוגיות ובלי משפחה. פגשתי גבר ששכנע אותי להכנס איתו לזוגיות, אנחנו בשלבים של לגור יחד והוא הצהיר כבר בתחילת הקשר שכוונתו להקים משפחה איתי. אני לא לחוצה חתונה, אני בחורה עצמאית והתרגלתי לחיות לבד. אני לא מקשיבה להבטחות האלה והן חסרות משמעות בעיני, מפריע לי שאולי הגבר הזה כבר החליט שהוא לא מעוניין בי ופשוט מנהל איתי זוגיות עד שימצא את הבחורה הבאה. הבנתי שהוא עשה את זה בעבר כמה פעמים אבל גם אני לא שיה תמימה וגם אני ניהלתי זוגיות לא למטרה רצינית עם גבר בעבר אבל אני מסתירה את זה ממנו. גם את זה לקחתי בחשבון ואני מוכנה לקחת את הסיכון. אני לא רוצה להתחיל לעשות איתו בירורים ובטח לא ללחוץ עליו, מזה זמן רב אני רואה את עצמי ללא בן זוג וללא ילדים והוא ממש הפריע לתוכניות שלי. חשבתי להמשיך לנהל את הזוגיות הזאת בינתיים אבל ההחלטה כנראה תמיד בידיים של הגבר ואולי אני חוששת שיום אחד הוא יקום ויודיע לי שהוא עובר לבאה בתור. גם את זה לקחתי בחשבון ולמען האמת גם אני עשיתי את זה בעבר לגבר בצורה מסוימת אבל אין לו מושג מזה. מה שבטוח אני מתייחסת אליו הרבה יותר ברצינות מגברים שפגשתי בעבר שבשבילי היו רק משחק. אני מניחה שמה שמפריע לי זה שאולי אני לא בוטחת בגבר הזה ומנהלת איתו זוגיות כשכל יום אני גם יכולה לקום ולעזוב כי זה הטבע שלי. מעולם לא הבטחתי לו דבר, רק נאמנות כל עוד אני בת זוגו. לגבר הזה יש אפשרויות רבות מאוד חוץ ממני ואני מודעת לכך. אמרתי לו שמצידי תמיד חייתי לבד וממש לא ראיתי את עצמי עם בן זוג כי אני בחורה עצמאית והוא הצהיר שכוונתו תמיד להיות איתי. מה שמפריע לי שאולי הוא מרמה אותי מבחינה אישית וזה לא מובן לי כי הרי יש בחורות הרבה יותר צעירות וקלות ממני למטרת רמאות, בחורות בנות 30 שעדיין לחוצות על חתונה וילדים כשאני כבר ויתרתי על זה מזמן. אומרים שגבר יודע מיד אם הוא מעוניין בבחורה למטרה רצינית או רק למשחק אבל גם אני ראיתי גברים כסוג של משחק אז גם אני לא תמימה במיוחד.

לא הבנתי האם יש לך איזה שאלה בתחום הטיפול המיני? כי לכך נועד הפורום הזה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים