חוסר תשוקה שהולך וגובר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/09/2019 | 20:23 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 48 נשואה ואמא לילדים גדולים מאז ומתמיד לא אהבתי סקס אני נשואה כבר 30 שנה. בשנה האחרונה החשק המיני ירד לגמריי לא נמשכת לבעלי לא חושבת על אפילו לא חושקת בגבר אחר אבל זה לוקח ממני המון אנרגיות בעלי כועס עליי אנחנו עושים פרנציפ אחד לשנייה כל פעם שאני מבקשת לסדר משהו בבית הוא דוחה אותי אבל שאחרים מבקשים הוא מיד מתייצב ועוזר ומזה אני יותר ויותר נרתעת ממנו ניסינו אין ספור טיפולים כלום לא עוזר אנחנו אוהבים אחד את השנייה אני פחות מרגישה כי הכעס גובר על האהבה אבל הוא עם כל הקשיים מפרגן שם לב לדברים קטנים כל יום מנסה שוב לגשת אליי עם כל הכעס וההעלבות שלנו אחד על השנייה . אני פשוט לא יודעת מה קרה לנו זה דיי משפיע על מצב הרוח שלי הוא לא מתקשר אליי רוב היום אבל דואג לסמס פעם או פעמיים אני באמת מותשת מלריב כל לילה כל בוקר כל שבת אני כבר לא אוהבת לא את הבוקר ולא את הלילה וכבר אין לי חשק לשבתות בבקשה עזרו לי

שלום לך את מתארת מצוקה קשה וסבל בזוגיות, חשוב מאוד שפנית וחשוב מאוד שתפנו לטיפול זוגי יחד. גם אם ההתרחקות ביניכם התחילה על רקע יחסי מין, וגם אם ההתרחקות התחילה בתחומים אחרים בזוגיות. בכל מקרה זה הביצה והתרנגולות. אתם זקוקים לטיפול זוגי מיני משולב , תפנו למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם. ללא טיפול המצב עשוי להתדרדר עוד יותר.

באיזה טיפולים הייתם?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים