בתולה, כאבים בהחדרת אצבע

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/09/2019 | 23:21 | מאת: מינה

שלום, אני בתולה ולא קיימתי יחסי מין בעבר. לאחרונה ניסיתי לקיים מגע מיני שכולל החדרת אצבעות (אקט שלא ניסיתי בעבר) עם בן זוגי, ונתקלתי בכאב רב. האצבע נכנסת רק עד סוף הציפורן שלה. הציפורן גזוזה, אין צורך בחומר סיכוך נוסף, וגם לבד אני לא מצליחה להחדיר אצבע. האם זה כאב לגיטימי? מה אפשר לעשות כדי להקל עליו? האם יש לראות רופא נשים? הלכתי לרופאת נשים שניסתה להחדיר לי אצבע, גרמה לי לכאב רב ולא הצליחה לאבחן שום דבר. תודה!

שלום מינה הכאב לא לגיטימי, כלומר יש לו סיבה וצריך לטפל בזה. את לא אמורה לסבול כאב מהחדרת אצבע או טמפון או איבר מין. הסיבות לכאב יכולות להיות יובש בנרתיק, וגיניסמוס ( כווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק שלא מאפשרים חדירה או שהחדירה כואבת ), וסטיבוליטיס ( דלקת מבוא העריה ), פטריה. בכל הבעיות האלה אפשר לטפל. כדאי שתקבעי תור לגנקולוגית- סקסולוגית כמו ד״ר אברמוב, לאבחון וטיפול, וגם למטפלת מינית מוסמכת דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים