גומרת רק בפעמים הראשונות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/09/2019 | 17:39 | מאת: בלי שם

היו לי שני בני זוג שרק איתם שכבתי, פעם ראשונה הייתה בגיל 18, בפעם הראשונה ששכבתי עם הבן זוג הראשון גמרתי והרבה פשוט יצא המון על הסדין ברמה שחשבתי שזה שתן. ומאז היינו שוכבים כל השנים בלי שגמרתי בכלל. אחר כך היה לי בן זוג אחר- ואותו סיפור- רק בפעם הראשונה גמרתי והרבה ממש כמו שתן כל הסדין היה רטוב ואחר כך לא גמרתי יותר. השאלה אם זה נורמלי והאם באמת הגיוני לגמור כמות כזאת גדולה?

שלום לך מה שקורה לך זה נורמלי, אחוז מסוים מהנשים גומרות עם שפיכה, החומר דומה לשפיכה אצל גברים אבל בלי הזרע. השאלה היא למה לא המשכת לגמור אחרי הפעם הראשונה? האם נבהלת או שהוא נבהל בגלל חוסר ידיעה לגבי שפיכה נשית? אולי עצרת את עצמך בהמשך כי לא היה לך נעים? האם את גומרת גם בדרך אחרת למשל בגרוי חיצוני בדגדגן? כדאי שתפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם להתיעצות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים