כאבי בטן תחתונה לאחר אורגזמה ותחושת צריבה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/09/2019 | 18:20 | מאת: כאבי בטן תחתונה לאחר אורגזמה ותחושת צריבה

שלום, אני בת 20 ואני מאוננת כבר 5 שנים (יש לציין שלא קיימתי יחסי מין מעולם) בחצי שנה האחרונה לאחר האורגזמה יש לי כאבים באזור הבטן התחתונה וגם צריבה חזקה בזמן שתן ותכיפות. לא יודעת ממש אם זה קשור אחד לשני אבל פשוט אחרי האורגזמה הצריבה מורגשת יותר ונגיד לאחר שבוע ללא אוננות הכאב בבטן עובר והצריבה פוחתת. עשיתי בדיקות ותרביות שתן לשלילת דלקת ואכן לא נמצאה דלקת. וגם עשיתי אולטראסאונד רחם וגם לא היה שום ממצא. אז האם הצריבה והכאב בבטן כן קשור לאורגזמה? ממש בלחץ, תודה לעוזרים

בזמן אורגזמה יש התכווציות של שרירי הרחם מה שיכול להסביר את הכאבים בבטן התחתונה לא ברור לי התלונות בהשתנה. אולי קשור לטכניקת האוננות שלך. פני להמשך ברור לרופא גינקולוגי סקסולוג להמשך ברור

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים