מחלות מין, המלצות אזהרות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/07/2019 | 22:45 | מאת: שרון

אני בחורה לסבית. עומדת לקיים יחסים בפעם הראשונה(עם מישהי שיש לה המון נסיון, גם עם גברים קצת) העניין הוא שאני עם מחלה SPINA BIFIDA נצרכת לפעמים באנטיביוטיקות השאלה איך אני יכלה להזהר ביחסים..? מה מותר, מה אסור ועם מי שזה אסור? (חולי איידס? איך אני אמורה לדעת את זה מבי לפגוע?)

הרבה לפני איידס יש עוד הרבה מחלות מין שעוברות גם ביחסי מין בין נשים בהחלט לגיטימי מאחר ובת זוגך עם נסיון מיני עשיר לבקש ממנה לעשות בדיקות למחלות מין . בדיקה גינקולוגית לשלילת פפילומה ורוס ובדיקת דם לאיידס. לגבי שאר החוליים לשמור על הגיינה השתנה לפני ואחרי יחסי מין

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים