שאלה בנגע לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/07/2019 | 13:09 | מאת: אירית

האם מומלץ על לקיחת אסטרוגן חיצוני במקרה של עייפות וירידה בחשק המיני? אם הגוף מפסיק לייצר אסטרוגן כיצד אמור להיות חשק? האם אסטרוגן אינו חיוני לתשוקה?

חשק מיני הינו בעיה מורכבת המשלבת גם ירידה הורמונלית אבל גם הרבה שינויים נפשיים העוברים על האישה אשר יכולים לפגוע בחשק . אסטרוגן מקומי ישפר יובש נרתיקי וכאבים אם יש אך לא ישפר באופן ישיר חשק אלא אם היריהדה בחשק נובעת מכאבים וחוסר הנאה. ממליצה לך לפנות לרופא נשים שמומחה בסקסולוגיה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים