כישלון בחדירה מספר פעמים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2019 | 21:28 | מאת: ש

היי אני בת 25, משתמשת בטמפונים באופן קבוע ומחדירה 2 אצבעות לנרתיק בלי בעיה, אבל כשניסיתי לקיים יחסי מין מלאים בן הזוג לא הצליח לחדור אליי בשום אופן. להבנתי האיבר שלו מעט עבה מהממוצע. הוא כן הצליח להחדיר לי אצבע. יש לציין שהייתי מגורה ורטובה והייתי מעוניינת בחדירה. לא היה דימום. בהמשך ניסיתי להשתמש בצעצוע עבה והצלחתי להחדיר פעם אחת אך זה לווה בקושי גדול וכאב ואח"כ היה דימום של יומיים, בפעם הבאה שניסיתי עם צעצוע וחומר סיכה לא הצלחתי להחדיר אבל כן נגרם דימום. מה יכולה להיות הבעיה והאם יכול להיות שנפצעתי בחיץ הנקבים? אני מניחה שזה לא וגיניזמוס כי אני לא נרתעת מהחדרה של אצבעות או טמפונים. אני רוצה להגיע למצב של חדירה ללא דימום וכאב. תודה מראש.

קשה להבין מה הבעיה, לפעמים נובע מבעיה במפתח הנרתיק כמו חוסר גמישות או שרידי קרום מעובים, או בגלל רגישות עורית חזקה או בעיה עורית הגורמת לעור בכניסה להקרע. בכל מקרה דורש ממך לפנות לרופא נשים ולבדוק מה קורה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים