אכזבה יחסי אישות בתולה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/06/2019 | 17:38 | מאת: שירה

היי שלום אני נשואה כבר חצי שנה ואני לא מצליחה לקיים יחסי מין מלאים,היתי אצל רופאת נשים והיא בטענה אומרת שאין לי כלום ,באתי בפעם השניה הפנתה אותי לסקסולגית.הלכתי לטיפול מיני טיפול ראשון וזה לא הרגיש לי שזה עוזר . יש לציין שניסיתי להשתחרר לשתות שמתי מאלחשים ושום דבר לא עוזר . אני פשוט כבר מיואשת ולא באלי כבר לנסות מהפחד כל הזמן להכשל. שלא נדבר על מחירי הטיפולים המינים של כל טיפול זה 450 שח שזה גם כבד . מה ניתן לעשות ?? לבקש הפניה לפיזיותרפיה לרצפת האגן ? את מכירה אולי טיפולים חברתיים בקבוצות ? באמת מעניין אותי לשמוע ממישי שחוותה את זה וכבר מאחורי זה .

ניתן למצוא טיפולים מיניים יותר זולים במרפאות של בתי חולים שם העלויות בדרך כלל סביב250 שח ללא בדיקת שלך קשה לי לדעת איזה טיפול מתאים לך אבל נראה לי שפיזיותפריה של רצפת אגן יכולה לעזור.

רק לציין שבפגישה אחת של טיפול מיני כמובן שלא יכול להיות שינוי. השינוי לוקח הרבה מפגשים והתוצאות תלויות ביכולת שלך להתמודד עם הבעיה

18/06/2019 | 13:36 | מאת: שירה

היי האם צריך הפניה מיוחדת לפיזוטרפיה? או שהרופא ישר מביא ? צריך המלצה כלשהי

21/06/2019 | 12:03 | מאת: אחת

היי, יש מרפאה לטיפול מיני כמו שהד"ר אמרה. שמעתי על "רעות" באזור ת"א. אבל שווה לבדוק על עוד מקומות. זה עדיף במחיר מאשר באופן פרטי שלפעמים זה אותם מטפלים. בהצלחה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים