הייתי בקשר עם בחור שקטן ממני ב 8 וחצי שנים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/06/2019 | 16:27 | מאת: עדי 35

שנתיים היינו בקשר עשינו הכל יחד אבל לא הגדרנו את עצמנו חדרים פשוט זה נגרר והתחברנו הוא קטן ממני בשמונה וחצי שנים ידעתי שהוא לא מתאים לי והוא לא האחד שרציתי כבן זוגי אבל היה נעים ונוח וכן נקשרתי זרמתי הסיום היה מגעיל אפילו לא ענה לי להודעות הכל נגמר רע בעוד שאהבתי ללא אגו מבאס לסיים ככה דברים אפילו שטני לא רוצה אותנו בתור בני זוג וידעת שלא יכולים להישאר חבריים וגם כבר מלא ריבים וכעסים ותחושת גועל עדיין רציתי לסיים יפה והוא בחר לחסום הסיטואציה מבאסת אותי ולא מצליחה להרפות מה לעשות ? מציק לי ומונע ממני איפשהו להתקדם קדימה מה אתם מציעים ? איך ממושיכים זה לא הזוי שאני חושבת עליו אחרי חצי שנה כמעט ?? משהו כנראה לא בסדר איתי

שלום עדי, שנתיים זה הרבה זמן, וגם אם לא רצית לבנות איתו קשר מחייב ומשפחה, בגיל שלך ובשלב החיים שאת נמצאת הקשר הזה היה מאוד משמעותי. למה הוא נגמר בצורה מכוערת? כשקשר נחתך בצורה כזו יותר קשה להיפרד ולשחרר רגשית. כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי לעזור לך בתהליך הזה ולהיות פנויה לקשר חדש

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים