סיכמנו שרק ישנים ביחד

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/05/2019 | 23:44 | מאת: עדי

הכרתי מישהו דיברנו כמה ימים ונפגשנו אני אחרי פרידה וגם הוא וסיכמנו שאנחנו רוצים להיפגש לא בקטע רציני , היה מקובל על שנינו מפה לשם אמרתי לו שאני לא רוצה סקס ואמר בואי נישן יחד שנינו צריכים אהבה וחום הוא נראה טוב מאוד פלוס עמיד ורגיל כנראה שבנות עפות עליו הגענו למיטה וכמובן שהיה מגע הוא יוצר רצה שאגע בו ורצה שאפנק אותו וזה מה שקרה עד הגבול שלי אמר שהוא נמשך אלי מאוד ושבא לו שאני אעשה לו מה שבא לי אני הפסקתי באיזשהו שלב היד שלי נגעה לו שם אבל לא רציתי לעשות לו ביד לבקשתו אז התעצבן ואמר אני כבר אלך לישון בבית אני השבתי לו טוב .. מיד לאחר 2 דקות שלח לי הודעה שאמחק את המספר שלו וחסם אותי באינסטגרם ובטלפון כתב לי הודעה שאני דוחה ואיך בכלל נגע בי ושעשה לי טובה אני אשמח לדעת האם זה הגיוני שבאמת כך חשב עלי בעוד שלפני 2 דקות רצה שאגע בו ללא הפסקה אם הוא בא לעשות לי טובה אז אני שמחה שבסוף לא שכבתי איתו זה נשמע ילדותי אבל זה פגע בי מאוד ההודעה שלן מה דעתכן ? תודה רבה

17/05/2019 | 23:46 | מאת: עדי

אני בת 35

שלום עדי זה נשמע לא רק ילדותי אלא הוא התנהג בצורה פוגענית כשהוא מרוכז רק בעצמו. הקשר הזה הגיע להתקרבות אינטימית די מהר כשאתם עדיין לא מכירים אחד את השני , כנראה מתוך צורך רגשי ופיזי , וזה בסדר, אבל אל תרשי לעצמך להיפגע ממישהו שאת לא בקשר קרוב ומשמעותי איתו.

עניתי למטה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים