הגבהת האישה עם כרית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

24/03/2019 | 13:25 | מאת: גבר גבר

א) אם האישה תגביה את עצמה עם כרית משולשת או גלילית, או תשכב על הבטן עם הגבהה, האם זה יעזור שתהיה יותר פתוחה, או שזה יסגור אותה יותר? ב) אני לא מצליח לחדור לאשיה כשהיא מעלי, האם כיסא סקס יכול לעזור? ג) אני רוצה מין אוראלי מהאישה, והיא טוענת שנגעלת להכניס תםין לפה מה אפשר לעשות???

להערכתי התגובה לכל האמצעים הטכניים שאתה מפרט היא אינדוידואלית מה שטוב לאחת לא טוב לאחרת. לגכביב מין אורלי לא כל אישה מסוגלת לקיים מין אורלי אם חשוב לגם לטפל פנו לטיפול מיני זוגי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים