לא ממש בעיה רק מנסה להבין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/03/2019 | 21:21 | מאת: אתי

יי יש לי שאלה שאני לא מוצאת לה תשובה וזאת לא ממש בעיה כרגע. אני בת 28 ויש לי בן זוג שלישי במספר ואנחנו עומדים להינשא ואני החברה הראשונה שלו שני בני הזוג הקודמים שלי היו מאוד מנוסים מבחינה מינית וקיימנו יחסי מין בתדירות גבוה, מאוד נהניתי מזה אבל בחדירה מעולם לא גמרתי אלא רק בגירוי של הדגדגן אבל עם החבר הנוכחי שהוא חסר ניסיון מיני יחסית אליי אני גומרת גם מחדירה ואפילו יכולה לגמור רק מיזה שהוא מנשק ומלקק לי את השדיים והפטמות. זאת לא בעיה אני פשוט סקרנית מה יכול להיות הגורם לזה.

האמת שהתברכת... כנראה שבקשר הנכון, עם בטחון ואמון בבן הזוג, תקשורת מינית פתוחה קשר רגשי עמוק יותר את מרגישה יותר חופשיה כדי לגמור גם בדרכים אחרות. אין לי ספק שיש גם דבר כזה שהוא התאמה מינית או כימיה טובה במיטה וכנראה זה מה שיש לכם..

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים