כמעט גומרת..........

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/03/2019 | 13:53 | מאת: לירון

שלום, אני בת 28 וכבר כמה שנים טובות לא מצליחה לגמור. שהייתי יותר צעירה בערך עד גיל 20 אני זוכרת שהייתי גומרת המון. מה שאני מרגישה בשנים האחרונות זה שאני כמעט מגיעה לגמירה ואז בא לי להפסיק. זה ממש מתסכל, ניסיתי בכל מיני דרכים ואני לא חושבת שיש לי איזשהו חסם, ושניה לפני הגמירה זה פשוט נעלם. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה רבה רבה!

בדרך כלל הבעיה בנשים צעירות היא רגשית. אם את לוקחת תרופות פסיכיאטריות זה יכול לעכב אורגזמה. אם יש בעיות עצביות, הורמונליות גם זה יכול לעכב, כדאי לפנות לרופא סקסולוג כדי לעשות את הערכה הרפואית ואם היא תקינה תפני לטיפול מיני רגשי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים