אי חשק מיני זה נורמלי?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/02/2019 | 10:40 | מאת: דנית

אני בת 28 נשואה פלוס שניים ואין לי חשק מיני כבר 4 שנים כשהייתי צעירה הייתי מאוד חרמנית תמיד מאוננת כבר בגיל 3 שכבתי על בובה ונהניתי. בגיל 22 היה לי בן זוג ראשון ולפניו לא נגעתי בגבר בכלל. אחר-כך גיליתי את הסקס וכמו ילד בחנות ממתקים במשך חודשיים נהניתי עם גברים שונים. אחר-כך התחתנתי ונהניתי ממין. אחרי שנתיים כבר התחלתי לשנוא מין פשוט עונש בשבילי. תמיד הייתי שמנה אבל אין קשר . באוננות תמיד הייתי רואה פורנו אבל רק נשים אני לא לסבית אבל רק מנשים נהניתי. ניסיתי להיות עם גברים אחרים אבל גם איתם לא נהניתי בכלל אני רוצה להבין אם זה נורמלי שאין לי חשק מיני? ואיך אני יכולה לתקן את זה? כי בעבר הייתי מאוד מינית ועכשיו מין זה עונש בשבילי. תודה רבה

שלום דנית זה לא ענין של נורמלי או לא, בעבר נהנית מסקס והיום לא, יש לכך סיבות ואפשר לבדוק מה הרקע לזה ולטפל בזה. קודם כל בשבילך וגם עבור הזוגיות שלך. האם זה קשור בקשר שלך עם בעלך? האם יש לך קושי בחיבור בין אינטימיות רגשית ואינטימיות מינית? האם יש לך כאבים בחדירה? ויש עוד סיבות אפשריות. תפני עם בעלך למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים