בעיות בחשק מיני ממה זה נובע?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/02/2019 | 14:34 | מאת: תמי

היי, אני בת 32 ועדיין בתולה אני ממש מרגישה שאני לא רוצה מין. בניגוד לאחרים שמדברים עושים את זה אפילו ללא אהבה חרמנים ותשוקתיים. אני לא חושבת על זה, לא מאוננת, ויש לי בעיה ביצירת קשר בגלל הנושא הזה. אבל.. אני יודעת שאפשר לצאת ואז לראות איך הקשר יתפתח רק שזה לא כך. מאז שהייתי בת 20 לפני זה סרבתי לכלום התחלתי לצאת ותמיד נוגעים בי בדייט ראשון כמו יד על הירך מנסים לנשק וזה מבלבל אותי.מבחינת הכוונות שלהם. אבל מבחינתי זה אף פעם לא המומנטום כשהם יוזמים וברור שאני דוחה אותם. אבל אני כבר מבינה שמשהו לא בסדר. למה אני לא רוצה? למה אף אחד לא מושך אותי? אני גן לא מתלהבת ומתרגשת שמתחילים איתי כמו אחרות. האם זה קשור לזה שאני לא אוהבת את עצמי, חוסר ביטחון ותסכול מהגוף? בקיצור כל ניסיון לקרבה אינטימית מקפיץ אותי אבל יש לי הרגשה שזה בגלל כל מיני חיזורים לא נעימים והטרדות בעבר ובהווה כלומר יחס בוטה. האם זה קשור?

21/02/2019 | 10:54 | מאת: דוברת

הי תמי. גם אני בתולה בת 35.5 ומזדהה עם מה שכתבת. אשמח לשוחח אם תרצי

חשק מיני הוא נושא כל כך כללי שיכול להיות קשור כמעט עם כל תחומי החיים. תלוי אם תמיד היה חשק נמוך, אם זה קשור לתקופת חיים מסוימת, לבן זוג מסוים, לדכאון, למצב רפואי מסוים. כדאי לפנות עם בן הזוג אם יש למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים