יצאתי עם מישהו ואני לא יודעת מה קרה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/01/2019 | 18:16 | מאת: אביב 35

יצאתי עם מישהו שבועיים וקצת מכירים חודש וחצי היה נחמד לא הייתי סגורה על כלום בהתחלה חשבתי שהוא שחקן ולא רציני הוא בחור שנראה מאוד טוב ומאוד פעיל מינית , שכבנו מהר מאוד כבר בפעם השנייה אני שפטתי אותו מהר מידי הוא קטן ממני בחמש שנים הוא 30 אני 35 אני אמרתי לו איזו הערה לא במקום ומצטערת על זה שהוא לא מאתגר אותי אינטלקטואלית והמילים אחרות אמרתי לו מה יש לך להציע לי חוץ מסקס והוא ממש נפגע וכל פעם שנפגשנו הזכיר את זה והייתה פעם שפשוט עשתה אןתי חסרת ביטחון ולא ידעתי מה זה הוא הגיע אלי ותוך כדי התפוצץ על ואמר שאנחנו לא מתאימים ושהוא לא יכול לדאוג לי ושאני צריכה מישהו עם עבודה מסוגרת ושנוא צריך מישהי יותר קטנה ושהסרט שלנו לא משהו ושאולי נישאר חברים ואולי בעתיד זה ישתנה וכל מיני כאלה שאני לא מבינה אותן וכו וכו ואז בחר ללכת הייתי כמובן בהלם ולא הבנתי מאיפה זה בא ניסיתי לשאול אץ עצמי מה עשיתי שגרם לו להגיב ככה אבל לא הצלחתי להבין אמרתי לו שאם הוא היה רוצה לנסות משהו רציני שאני הייתי שמחה אבל יודעת שהוא לא ואין לו מה להיבהל גי אני לא בונה על כלום אני לא טיפשה ואז רצה כבר ללכת ושאלתי בכנות האם אתה ררוצה שלא אדבר איתך יותר אמר לא יודע אני מאיך להירגע בכל מקרה השאיר אותי ללא מילים אשמח לחוות דעת מקצועית תודה רבה

שלום רב אחרי ששפטת אותו ואמרת לו שהוא לא מאתגר אותך אינטלקטואלית התנצלת בפניו? או שהתכוונת לזה? חשוב מאוד לשוחח בפתיחות רגישות ואמפטיה גם כשפוגעים לא בכוונה

07/01/2019 | 23:47 | מאת: אביב

כן המון פעמים התנצלתי מכל הלב ואמרתי לו שאני יודעת ששפטו מהר מידי ו שטעיתי לגביו וגם הייתי אמיתית ואמרתי לו שאם הוא היה רוצה אז הכי הייתי שמחה לצאת איתו לטווח ארוך אך כנראה שכלום לא עזר ולא הבנתי אבל למה באותו ערב נענה בחיוב להגיע ופשוט התהפך עלי

22/01/2019 | 09:30 | מאת: ר

היי, קרה לי משהו דומה ( לא קשור להבדל גיל ולא שכבנו) אז ראשית, את צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב אם את רואה בו כבנ"ז? כי לפי דברייך את מקטינה אותו את חושבת שהפרש הגילאים שלכם הוא חיץ ואת באיזו שהוא מקום מזלזת בו מבלי שתשימי לב, כלומר שהוא כאילו לא הגבר שיכול להכיל אותך, שמתאים לך ברמה האישית וכו'.. הבחור לדעתי נעלב ועל כן הוא מבולבל כי לדעתי רוצה קשר רציני איתך אבל את זו ששמת לו מראה מול הפנים שזה לא יעבוד. ובלי קשר... 5 שנים זה כלום הפרש. יש בני 18 שמטיסים F16 ויש בני 44 שהם ילדותיים. תחשבי על זה ואל תתני לסטיגמות חברתיות לנהל לך את החיים. בהצלחה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים