כאבים בחדירה מאז ומתמיד

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/12/2018 | 11:32 | מאת: פרטי

שלום רב. יש לי כאבים עזים בחדירה אפילו של אצבע. הכאבים הם בתחילת פתח הנרתיק. ניתן לבצע חדירה רק באופן חלקי. הכאבים האלה הם מאז ומתמיד (4 שנים) כרגע אני בהריון בחודש רביעי. איזה ואיפה ממולץ להתחיל טיפול (איזור המרכז) האם כדי לחכות לאחר הלידה ? האם יש דרך לבצע טיפולים דרך קופת חולים / טופס 17 ? יש לבעלי ביטוח פרטי שמכסה טיפול פסיכולוגי האם זה עוזר ? תודה רבה.

קשה לטפל בזמן הריון. אבל מציאה לך לפנות לפגישת אבחון על ידי רופא גינקולוגי סקסולוג כשי שיוכלו לתת לך טיפול שיקל עליך על הבדיקות הגינקולוגיות והלידה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים