שאלת המשך

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/11/2018 | 11:25 | מאת: שרונה

קראתי את תשובתך בקשר לשאלה עד היכן מגיע האיבר של הגבר כשהוא חודר לנרתיק. אני מרגישה את איבר המין שהוא חודר אלי ממש לתוך הרחם. גם בגלל האורך (מעל 15 ס"מ) וגם בתנוחות מסויימות. גם הפרטנר מציין בפני שהוא מרגיש בפין את החדירה לתוך הרחם. האם זה מסוכן? לא רצוי? מבולבלת.

לרחם האבר לא יכול להגיע . מקסימום הוא נוגע בצוואר הרחם הסתכלי בתמונות על מבנה הנרתיק אם האבר לוחץ על צוואר הרחם צריך למצוא תנוחות שבהן החדירה תהיה פחות עמוקה (רגליים ישרות למשל, ולהמנע מתנוחות שהרגליים מורמות ב90 מעלות או ישיבה)

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים