שימוש בויברטור פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/11/2018 | 22:07 | מאת: מור

קצת קשה לכתוב פה, אבל חייבת לשאול. השתמשתי בויברטור אישי וזאת פעם ראשונה שהחדרתי אותו יותר זמן. עכשיו כואב לי וצורב בזמן פיפי. חשוב לציין שאף פעם לא קיימתי יחסים עם גבר, ואפשר לומר שזאת החדירה הראשונה שלי. האם זו הסיבה לכאבים?

בהחלט כן ביחוד אם לא מרחת ג'ל סיכוך או שמן כלשהוא על גבי הויברטור בעת החדירה. הצריבה תעבור תוך כמה ימים. מירחי בינתיים ג'ל אזראקאין שהוא חומר מאלחש כדי להקל על הצריבה בהשתנה והמנעי מהחדרת הויברטור עד שהסימפטומים יעבדו.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים