קושי בקיום יחסים תודה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/10/2018 | 13:04 | מאת: גבר שמחפש תשובה

שלום לך! רציתי לשאול, עד עכשיו היה לי קושי בכלל לחדור, כי לאישה היה פחד וגופה נסגר ולא היה ויסטבוליטיס אוולי וגניסמוס, לאחר טיפול עם סקסולוג באמצעות מאמנים, וגם בפיזותרפיית רצפת אגן, אפשר לחדור חדירה מלאה, א) האם חדירה בתנוחת דוגי סטייל, מאפשרת לחדור במקסימום האפשרי? ב) השלב הראשוני של החדירה כלומר מעבר שפתי הדגדגן של האישה, קשה מאוד האישה לא נפתחת גם כשהיא מאוד לחה, אני צריך לדחוס האיבר עם היד בכוח ואז אין כבר בעיה, היה פעם אחת שכשהאישה שכבה על הגב ופיסקה רגליים, בין השפתיים היה ממש חור ואיפשר לי לחדור בקלות ובהנאה וגם לאישה, האם יש דרך לגרום שהחור יפתח או תמיד צריך לפתוח באופן ידני. ג) האם את מכירה שם סוג של חומר סיכה מחמם להגברת העונג של האישה? תודה

אתה מתאר עדיין קושי עם החדירה למרות כל הטיפולים שהאישה עברה. יש שיפור ומתאפשרת חדירה אכבל עדיין ביא מתוחה ומקשה במידה מסוימת על החדירה. מציעה לחזור לטיפול הסקסולוגי כדי לבדוק איפה הקושי ואיך ניתן להקרל לגבי חומר סיכוך מומלץ מחמם תברר בחנויות סקס

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים