עליה בחשק המיני בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/09/2018 | 19:03 | מאת: דנית

לוקחת גלולות מגיל 18 ו ב15 שנה האחרונות מתקן מירנה. לאחרונה (אני בת 53 והוצאתי את המתקן) אני חווה עליה מטורפת בחשק המיני. האם יתכן שהגלולות והמתקן דיכאו את החשק הזה בעבר? או אולי גיל המעבר מגביר לי את החשק? מה זה יכול להיות?

שתי האפשרויות הגיוניות. גלולות והורמונים יכולים לדכא חשק מיני . בגיל מעבר עם הירידה באסבטרוגן יש עליה יחסית של הטסטוסטרון הורמון המין הגברי המופרש מהשחלות ולכן יש נשים שחוות יותר חשק מיני בתוצאה מכך ובהחלט יכול להיות שיש גם שינוי סביבתי ילדים גדולים מחוץ לבית, יותר זמן פנוי,פחות דאגה מהריונות לא רצויים הכל ביחד עוזר...

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים