נישואים שניים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/08/2018 | 12:24 | מאת: דורית

אני נשואה פעם שניה כאשר עם הגרוש יחסי המין בינינו היו סולידיים ובצורה יחסית רגועה. בעלי העכשוי הוא מאוד אגרסיבי וחזק עם יכולות מאוד גבוהות של אקטים מיניים ולמשך זמן ממושך. אני פשוט מרגישה סחוטה ואין לי את הכוחות הפיזיים להתמודד עם הרצונות שלו. בכל פעם שאנו מקיימים יחסי מין זה לוקח שעות וכמעט ללא הפסקה. פשוט אני מרגישה קרועה בכל המובנים עד כדי כך שאני פצועה וסובלת לאחר מכן. הבעיה שלפני שהתחתנו קיימנו יחסי מין וזו היתה ההתנהגות שלו. בהתחלה התלהבתי והיה נראה לי סבבה. אבל לאחר שנה שאנו נשואים פשוט הרמתי ידיים. דברנו על הנושא המון פעמים והטענה שלו שהוא פשוט לא מסוגל אחרת וזו גם הסיבה העיקרית שהוא התגרש. איך אני מצליחה להביא אותו למצב של רגיעה מסויימת. הוא גבר עמיד ומבחינתו שלא אליך לעבודה אם אני לא מרגישה טוב. מה לעשות??? אני מאוהבת והוא נחמד ואיש טוב ומפנק רק הרצונות המיניים שלו מאוד חזקים ותמיד הוא הדגיש בפני את זה אבל אני כנראה לא הבנתי.

שלום לך גם אם זרמת עם בעלך לפני הנישואים והדחקת אולי את הקושי להסתגל לדרך שלו לקיום יחסי מין בגלל שרצית אותו, שניכם יחד צריכים להתמודד עם הפערים ביניכם ובטוח את לא צריכה לסבול. איך את מבינה את זה שהוא טוב אלייך ולא מתייחס לסבל שלך בזמן יחסי מין.? את לא צריכה להשלים עם זה שהוא יכול רק כך. הרגלים וסגנונות של קיום יחסי מין מתפתחים על רקע צרכים מיניים ורגשיים ויכולים להשתנות . אמנות הזוגיות זה לבנות רפרטואר מיני שמתחשב בצרכים השונים של שני בני הזוג. תפנו יחד לטיפול מיני דרך אתר איט״ ם למטפל עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית. אם בעלך לא יסכים לפנות איתך תפני בתחילה לבד

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים