יחסי מין אחרי הרבה זמן

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/08/2018 | 17:55 | מאת: לילי

אחרי הלידה של בני נפרדתי מבן הזוג ומאז עברו חמש שנים שבהן לא קיימתי יחסי מין וגם לא התעורר בי החשק לקיים יחסי מין. פשוט הכל התמקד בגידול הילד ולגוף שלי לא היה בזה צורך. לאחרונה התחיל להתפתח לי קשר רומנטי לראשונה מאז, ואני מוצאת שאני נמשכת ורוצה אבל מתה מפחד. אחרי כל.כך הרבה שנים הכל נראה לי מאיים. עוברות לי מחשות שאולי יכאב לי בגלל התפרים, ויש לי עוד כל מיני "מתנות" בגוף שנשארו מהלידה ומביכות אותי. בכל זאת, מאז שילדתי לא קיימתי יחסי מין, והגוף שלי השתנה מאד מאז הפעם הקודמת לפני שנים. הפחד ממש משתק אותי מלהתקדם ומכבה אותי כשמגיע הרגע בינינו וזה "מתקדם" לשם. מה עושים?

שלום לך תנסי לא לתת לפחד לנהל אותך אלא תזרמי עם מה שאת מרגישה ורוצה. אין בעיה פיזיולוגית לקיים יחסי מין אחרי הפסקה ארוכה, הכי חשוב מה שאת מרגישה וחשה היום. אם יהיה לך קשה להתמודד עם הסיטואציה החדשה לבד, תפני לקבל תמיכה טיפולית למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים