יחסי מין בגיל המעבר gbmyhoeijhbfgmhohgkmfbgh'kjkoytpojktyojnm

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/07/2018 | 10:05 | מאת: פיצקה

בוקר טוב אני בת חמישים ושתיים, נשואה באושר ומאוד נהנית מיחסי המין עם אישי. הבעיה היא יובש בנרתיק. אם אנחנו לא שמים ג'ל קשה לא לחדור ואם אנחנו שמים אז לכאורה יותר קל אבל עדיין כואב לי. אציין שיש לי רחם אחורי ואמרו לי פעם שזה באמת משפיע על התחושה בזמן היחסים. מה עוד אפשר לעשות? תודה מראש

עם הפסקת המחזורים יש ירידה של הורמון האסטרוגן בגוף. כ 50% מהנשים אחרי גיל המעבר יכולות לפתח כאבים בחדירה כתוצאה מחוסר באסטרוגן בנרתיק דבר הגורם ליובש מקומי ניכר. כדאי להתיעץ עם רופא נשים לגבי תוספת של אסטרוגן מקומי לנרתיק

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים