כאבים בבטן התחתונה לאחר שבוע שלא קיימתי יחסי מין וכאבים בסוף פיפי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/05/2018 | 05:14 | מאת: מישהי

בזמן האחרון יש לי כאבים הזמן חדירת האבר המין של הגבר שאני כול הזמן עוצרת אותו מכאבים , יש לי תמיד באמצע הקיום פיפי ואני חייבת לעצור אותו שבוע שכבר לא קיימתי יחסי מין ואני עכשיו מתחילה לקבל כאבים בבטן התחתונה יש לי פיפי כול שניה פעם גילו שיייש לי דלקת בשתן אבל זה הסתיים לי . מי מה זה קורה ואיך אני יכולה לבדוק לדעת מה זה

תתחילי ברור על ידי פניה לרופא משפחה שישלול דלקת בשתן. אם נשלל פני לרופא נשים לבדיקה לודא שאין דלקת מקומית בנרתיק או באבר המין החיצון

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים